To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Riževi zelenjavni zvitki s piščancem in arašidovo omako

SESTAVINE: Riževi zelenjavni zvitki s piščancem in arašidovo omako
za 2 osebi:
* 200 g piščanca
* 3 ščepci ingverja v prahu
* 2 stroka česna
* 2 ščepca himalajske soli
* 1 ščepec popra
* 1 korenček
* 1 mala rdeča paprika ali polovica velike
* 5 cm pora
* ½ polovica čebule
* 2 tanki rezini kitajskega zelja
* 1 žlica sezamovih semen
* po želji mešanica kitajskih začimb
* 4 riževi papirji
* malo olivnega olja


Arašidova omaka:arašidova omaka
* 1 žlica arašidovega masla
* 3 žlice sojine omake
* 5 žlice mrzle vode

OPIS POSTOPKA: Piščanca narežemo na majhne koščke, dodamo ingver, sol, poper, na drobno narezan česen in 1 žlico olivnega olja. Mariniramo 10 minut. Med mariniranjem narežemo ostalo zelenjavo na majhne koščke – korenček, papriko, por, čebulo in gobice.

Na žlici olivnega olja prepražimo meso, dodamo narezano zelenjavo, sezamova semena in po želji mešanico kitajskih začimb. Pražimo cca 10 minut, da se zelenjava zmehča. Nadev je pripravljen.

V vreli vodi pokuhamo rižev papir, nato vsakega nadevamo s četrtino nadeva in zvijemo kot tortiljo. Zvitke nato narežemo na manjše kose, da je lažje jesti.zelenjava

Omaka: v posodici zmešamo arašidovo maslo, sojino omako in vodo. Mmmm in najboljša omaka je pripravljena za ''tunkanje''.

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja

 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti