To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Rezine z mandlji in arašidovim maslom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Rezine z mandlji in arašidovim maslom

SESTAVINE: 
Podlaga:
* 2 žlici kokosovega masla, raztopimo
* 2 žlici agavinega sirupa,
* Ščep soli
* Vanilin ekstrakt
* 10 polnih žlic mandljeve moke
Krema:
* 2 žlici arašidovega masla
* 1 žlica kokosovega masla, raztopimo
* 1 žlica agavinega sirupa
* 2 žlici maskarpone sira
Preliv:
* 75 g temne čokolade
* 1 žlička kokosovega masla

OPIS POSTOPKA:
 Za podlago raztopimo kokosovo maslo, nato dodamo preostale sestavine in premešamo, da se med sabo povežejo. Mandljevo zmes damo v manjši ozek pekač (jaz sem uporabila tistega v katerem sicer pečem kruh), predhodno ga obložimo s papirjem za peko. Maso dobro (enakomerno) pritisnemo ob dno pekača in pečemo v pred ogreti pečici pri 180 stopinjah, 12 minut. Pustimo da se ohladi, nato pripravimo kremo. Za kremo raztopimo kokosovo maslo, nato dodamo preostale sestavine in zmešamo v gladko kremo, ki jo enakomerno razporedimo na testo. Damo na hladno, da se krema učvrsti. Za preliv uporabimo temno čokolado, ki ji dodamo malo kokosovega masla. Raztopimo in prelijemo kremo. Ko se čokolada učvrsti rezine poljubno narežemo.

ČAS PRIPRAVE:
 30 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Škorjanc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti