Rezanci s tartufato in piščancem
* 400g rezancev
* 1 žlička tartufate
* 200 ml smetane za kuhanje
* 2 žlici olivnega olja
* 2 rezini slanine
* žlička himalajske soli
* ščepec popra
* 1 majhna čebula
* 300 g piščanca
* 2 rumenjaka
* 1 dcl vode
1. Testenine skuhamo v vreli slani vodi po navodilih.
2. Na olivnem olju prepražimo na drobno narezano čebulo in slanino. Dodamo na koščke narezano meso in pražimo cca 10 minut, da se lepo zapeče. Dodamo smetano, 1 dcl tople vode, sol, poper in kuhamo 5 minut. Na koncu dodamo še 2 razžvrkljana rumenjaka in žličko tartufate ter pokuhamo še za dodatne 3 minute.
3. Čez testenine prelijemo omako in dobro premešamo.
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja
Komentarji (0)