To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Rezanci s piščancem in papriko v omaki

SESTAVINE (za 4 osebe): 
* 400 g Šili široki rezanci kurkuma
* 500 g piščančjih prsi
* 20 g masla
* 2 žlici olivnega olja
* 1 srednje velika čebula
* 1dl belega vina
* 1,5 dl sladke smetane
* jušna osnova
* 3 zelene paprike
* timijan, sol, beli poper
* peteršilj

OPIS POSTOPKA: V težki ponvi na mešanici masla in olja prepražimo čebulo, dodamo na manjše rezine narezane piščančje prsi in mešamo tako dolgo, da se osuši mesni sok. Po okusu začinimo in dodamo na trakove narezano zeleno papriko. Dobro premešamo in prilijemo vino, smetano ter toliko juhe, da je omaka primerno gosta. Počasi kuhamo 20 do 25 minut.

Medtem v vreli rahlo osoljeni vodi (5L) skuhamo široke rezance. Ko so še trdi na ugriz, jih odcedimo in stresemo v servirno skledo. Čeznje prelijemo omako, okrasimo s peteršiljem in ponudimo.

ČAS PRIPRAVE: 20 min
RECEPT PRIPRAVIL: Družina Šilc

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti