To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presne slano - karamelne tortice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presne slano - karamelne tortice

SESTAVINE:
Podlaga:
* 1/2 skodelice mletih mandljev
* 1/2 skodelice mletega kokosa
* 1/3 skodelice suhih murv
* 1/4 skodelice javorjevega sirupa
* 1/2 žličke vanilije v prahu
Karamelna krema:
* 5 medjool datljev
* 1/3 skodelice indijskih oreščkov
* 1/3 skodelice kokosove kreme
* 1 žlica kokosovega olja
* 1/2 žličke himalajske soli
* ščep vanilije v prahu
* 2-3 žlice vode
Zgornja plast (po želji): 
* stopljena bela čokolada, kokosov čips, suhe murve, mandljevi lističi, himalajska sol, kokosov sladkor... 


OPIS POSTOPKA:
 V blenderju zmiksamo vse sestavine za podlago. Če je zmes premokra dodamo še kakšno žličko mletega kokosa, če je presuha pa vodo. Ko se zmes sprime skupaj, jo razporedimo v poljuben pekač/e (obložene s papirjem za peko). Dobro jo potlačimo in postavimo na stran.
Zmiksamo vse sestavine za karamelno plast (vodo dodajamo sproti), dokler ne nastane gladka krema. To razporedimo po pripravljeni podlagi, vrh pa okrasimo s poljubnimi posipi. Vse skupaj postavimo v zamrzovalnik za vsaj 1 uro (lahko tudi čez noč), nato jih postrežemo nekoliko odtajane. 
 
ČAS PRIPRAVE: 30 minut + hlajenje (1 ura) 
RECEPT PRIPRAVILA: Ana Čeperlin
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti