To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presne kokosove ploščice s temno čokolado

SESTAVINE:Created with Nokia Smart Cam
* 200 ml kokosove kreme
* 20 g deviškega kokosovega olja
* stevia ali agavin sirup (po želji)
* pol stroka cele vanilije
* 150 g kokosove moke + za posip (po želji)

Glazura:
* 50 g temne čokolade (minimalno 70%)
* 20 g deviškega kokosovega olja

OPIS POSTOPKA:
1. V posodo daš kokosovo kremo, olje, stevio/agavin sirup po okusu, vaniljo in kokosovo moko. Zmešaš in pustiš počivati za kakšno urco, da se kokosova moka zmehča in spoji z ostalim.
2. Zmes še enkrat premešaš, nato pa jo razporediš po pravokotni ali kvadratni posodi in jo lepo poravnaš, da je površina ravna in gladka. Velikost posode in višina nadeva je odvisna od tega, kako velike kokosove ploščice želiš imeti.
3. Postaviš v hladilnik za par ur.
4. Vzameš iz hladilnika in narežeš na pravokotnike (velikost ploščic po želji). Ploščice položiš na pladenj/krožnik in jih daš v zamrzovalnik za vsaj 6 ur (jaz sem ji pustila kar celo noč).
5. Temno čokolado in kokosovo olje počasi raztopiš na majhnem ognju in ves čas mešaš. Ko se čokolada raztopi, odstaviš z ognja in malo počakaš, da se ohladi in da ni več prevroča. V čokolado namočiš ploščice in jih položiš na peki papir ali rešetko. Potrosiš s kokosom in daš v hladilnik, da se čokolada strdi.

RECEPT SESTAVILA: Petra Korpar
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti