To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna torta s sadjem

Torta je sestavljena iz samih odličnih sestavin in je prava kulinarična mojstrovina. Datlji in kokosov sladkor poskrbijo, da je torta sladkega okusa in bo navdušila tudi zaprisežene ljubitelje čokoladnih tort.

SESTAVINE:

Osnova:
* 2 dcl vode
* 100g mešanice semen (sezam, lan, sončnice)
* 100g ovsenih kosmičev
* 50g kokosovega sladkorja
* 100g kokosove moke
* 100g izkoščičenih datljev (dobro jih je predhodno namočiti v vodo za vsaj 30 minut)
* 1 žlica kokosovega olja
Sadje:
* banane
* slive 
Krema:
* 150g datljev
* 50g 100% kakava v prahu
* 1,5 dcl vode
* 2 žlici kokosovega olja
Okrasitev:
* kokosov čips
* borovnice

OPIS POSTOPKA:
Najprej v blenderju zmešamo vse sestavine za osnovo torte - spodaj v bledner damo mokre sestavine in zgoraj suhe. Dobljeno maso damo v pekač za torte in jo lepo razporedimo po dnu pekača. Nato slive in banane narežemo na kolobarje. Najprej na osnovo položimo eno plast banan, na vrh pa še plast sliv. Za kremo v blenderju najprej zmiksamo datlje. Dodamo jim kakav v prahu, vodo in kokosovo olje ter vse skupaj dobro zmiksamo, da dobimo gladko maso. Maso nato vlijemo na preostale plasti v pekač. Torto okrasimo s borovnicami in kokosovim čipsom. Preden torto postrežemo jo postavimo v hladilnik vsaj za 60 min.  

ČAS PRIPRAVE: 1 h + ohlajanje
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti