To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna sladica z banano in robidami

SESTAVINE:Presna torta z banano in robidami (2)-tile
Podloga:
* 1 skodelica mandljev
* 1 skodelica orehov
* 1 skodelica datljev
* 1/2 skodelice presnega kakava
* 2 žlici kokosovega olja
* voda
* 1/2 čž vanilije v prahu
* 2 žlici kakavovih zrnc

Nadev:Presna torta z banano in robidami (3)
* 2 banani
* 1 skodelica robid
Čokoladna masa:
* 1,5 skodelice datljev
* 1,5 skodelice vode
* 1/2 skodelice presnega kakava
* 1/2 skodelice kokosovega olja
* 1/2 skodelice kokosove moke

OPIS POSTOPKA: V multipraktiku zmešamo orehe in mandlje in potem postopoma dodamo še datlje. Mešano, da postane zmes gladka, nato pa dodamo še druge sestavine. Če je masa pregosta, dodamo še malo vode. Na tortni pekač položimo alufolijo in vanj prelijemo maso. Dobro potlačimo, da je dno čimbolj ravno. Na osnovo položimo na rezine narezane banane in robide (uporabimo lahko tudi kakšno drugo sezonsko sadje).
Čokoladno kremo pripravimo tako, da v multipraktiku zmeljemo datlje. Meljemo jih tako dolgo, da niso sesekljani v majhne koščke. Nato dodamo vodo in mešano še 1 minutko, da dobimo datljevo pasto, nato pa dodamo še kakav in kokosovo olje. Na koncu vmešamo še kokosovo moko. Čokoladno maso prelijemo po tortici in damo v hladilnik za 30 minut. Po želji okrasimo še s sadjem.

ČAS PRIPRAVE: 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana H.

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti