To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna sacher tortica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presna sacher tortica

SESTAVINE:
1. plast: 

* 125 g ameriških orehov 
* 125 g mandljev 
* 3 žlice fiber sirupa
2. in 4. plast: 
* 150 g datljev 
* 1 avokado 
* 50 g namočenih indijskih oreščkov 
* 30 g kakava 
* 1 dcl v vodi namočenih indijskih oreščkov 
* aroma pomaranče
3. plast: 
* marelična marmelada (brez sladkorja)

OPIS POSTOPKA:
 
Priprava 1. plasti: V mešalniku zdrobimo mandlje in ameriške orehe do drobne teksture. Predlagam (v primeru manj močnejšega mešalnika), da zdrobite vsake oreščke posebej. Zdrobljene sestavine združimo v večji posodi, dodamo fiber sirup in vse skupaj zmešamo v rahlo sprijemljivo maso. Tako dobljeno maso razporedimo po pekaču. Priporočam uporabo peki papirja. Če masa ni dovolj kompaktna, dodamo več fiber sirupa ali po potrebi stopljeno kokosovo olje. Pekač z maso postavimo v zamrzovalnik, pristopimo k pripravi druge plasti.

Priprava 2. plasti: Datlje in avokado narežemo na manjše koščke, dodamo kakav v prahu ter v vodi namočene indijske oreščke. Vse skupaj zmeljemo v mešalniku. Nastane masa, ki mora biti primerno gosta. V kolikor ni, ji postopoma dodamo preostalo vodo namočenih indijskih oreškov. Pekač s pripravljeno prvo plastjo vzamemo iz zamrzovalnika in po njej enakomerno razporedimo PRVO POLOVICO (½) pravkar pripravljene druge plasti. Drugo polovico DRUGE PLASTI (½) shranimo. Narejeno ponovno postavimo v zamrzovalnik za dobre pol ure.

Priprava 3. plasti: Po preteku pol ure vzamemo pripravljeno iz zamrzovalnika in enakomerno nanesemo marelično marmelado brez sladkorja. Ponovno zamrznemo za pol ure.

Priprava 4. plasti: Po preteku polovice ure vzamemo zamrznjeno torto iz treh plasti iz zamrzovalnika. DRUGO POLOVICO (½) druge plasti razporedimo po pekaču, da dobimo obliko prejšnjih plasti. Nato jo namestimo kot vrhnjo plast in okrasimo s stopljeno čokolado. Tako pripravljeno torto damo v zamrzovalnik za štiri (4) ure.

Namig: Cheesecake lahko hranimo v zamrzovalniku dlje časa. En košček se odtali pri sobni temperaturi v pol ure ali v 30-ih sekundah v mikrovalovni pečici.

ČAS PRIPRAVE:
 1h+ 5h 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti