To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna malinova tortica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presna malinova tortica

Osvežilna presna tortica s kremo iz malin in banan. Pripravite jo za en dan v naprej, da se okusi dobro povežejo.


SESTAVINE: 


1. plast - podlaga:
* 200 g mandljev
* 100 g datljev
* žlica kakava


2. plast - krema malina-banana
* 200 g indijskih oreščkov
* 300 g malin
* 1 zrela banana
* 75 g kokosovo olje
* 4 žlice agavinega sirupa
* žlica sveže izstisnjenega limoninega soka


OPIS POSTOPKA: Mandlje, datlje in indijske oreščke namočimo čez noč (vsake v svojo posodico). Naslednji dan jih dobro odcedimo in speremo. V blenderju zmeljemo mandlje, datlje in žlico kakava v fino zmleto zmes oziroma dokler se ne sprimejo skupaj v kepo. Nastavljiv obroč za torto nastavimo na mero 18 cm, ga postavimo na servirni krožnik in vanj stresemo zmleto maso. Maso razporedimo po obroču, pri tem si pomagamo z ravnim dnom kozarca, da jo dobro poravnamo. 1. plast je visoka cca 8 mm. V blenderju zmeljemo indijske oreščke, maline, banano, agavin sirup in limonin sok. V nastalo mešanico vlijemo stompljeno kokosovo maslo in vse skupaj še enkrat zblendamo. Nastalo maso vlijemo na čokoladno maso v tortni obroč in poravnamo. 2. plast je visoka cca 3 cm. Postavimo v zmrzovalnik za cca 4 ure, da se tortica strdi, nato pa jo lahko postavimo v hladilnik in jo imamo v hladilniku do uporabe. Na začetku je res najbolje, da se jo da v zmrzovalnik, da se krema dobro utrdi. Tortico okrasimo z nekaj svežimi malinami.


RECEPT PRIPRAVIL: Easy-recepti

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti