To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna limetina torta

Odlična presna in veganska torta. 

SESTAVINE:Raw-lime-cake-close-up
1. plast - podlaga:
* 200 gramov mandljev
* 100 gramov datljev
* žlica kakava

2. plast - limetina krema:
* 200 gramov indijskih oreščkov
* 400 ml kokosove vode
* izstisnjen sok 3 limet
* naribana lupinica 3 limet
* 100 gramov kokosovega masla
* 4 žlice agavinega sirupa

3. okrasitev:
* nekaj kolutov limete narezane na četrtinke
* kokosov čips
* naribana lupinica ene limete

OPIS POSTOPKA: Mandlje, datlje in indijske oreščke namočimo čez noč (vsake v svojo Raw-lime-cake-piece-frontposodico) ali pa vsaj za 6 ur. Naslednji dan jih dobro odcedimo in speremo.
V blenderju zmeljemo mandlje, datlje in žlico kakava v fino zmleto zmes oziroma dokler se ne sprimejo skupaj v kepo.
Nastavljiv obroč za torto nastavimo na mero 18 cm, ga postavimo na servirni krožnik in vanj stresemo zmleto maso. Maso razporedimo po obroču, pri tem si pomagamo z ravnim dnom kozarca, da jo dobro poravnamo. 1. plast je visoka cca 8 -10 mm.

Za limetino kremo v blenderju zmeljemo indijske oreščke, kokosovo vodo, izstisnjen sok iz 3 limet, naribano lupinico 3 limet in agavin sirup. V nastalo mešanico vlijemo stopljeno kokosovo maslo in vse skupaj še enkrat zblendamo. Nastalo maso vlijemo na čokoladno maso v tortni obroč in poravnamo. 2. plast je visoka cca 3 -4 cm.

Postavimo v zmrzovalnik za cca 4 ure, da se tortica strdi, nato pa jo lahko postavimo v hladilnik in jo imamo v hladilniku do uporabe.Ko odstranimo tortni obroč, tortico okrasimo z nekaj limetinimi četrtinkami, kokosovim čipsom in po vrhu naribamo lupinico ene limete.

RECEPT PRIPRAVIL: Easy-recepti
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti