To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Presna kokos malinova tortica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Presna kokos malinova tortica

SESTAVINE:
Prva plast:
* 2 žlici agavinega sirupa
* 1/2 skodelice indijskih oreščkov 
* 1 skodelica kokosove moke
* ščepec cimeta
* ščepec soli

Druga plast: 
* 2 skodelici indijskih oreščekov 
* 1 žlička vanilijeva ekstrakta
* 1/2 skodelice kokosovega mleka
* sok 1/2 limone
* ščepec soli 
* 5 žlic kokosovega olja

Tretja plast: 
* 2-3 skodelice malin (sveže ali zamrznjene) 
* 1 žlička agar agarja
* 1 žlička vanilijega ekstrakta 

Skodelica je 2 dcl.
Skupaj potrebujete cca 400g indijskih oreščekov. 

OPIS POSTOPKATortico sestavimo iz treh plasti. Pripravimo si tortni model, ga premažemo z maslom, obložimo s peki papirjem.

Pričnemo s prvo, spodnjo plastjo: v blenderju zmeljemo ½ skodelice indijskih oreškov, 1 skodelico kokosove moke, 2 jušni žlici agavinega sirupa, ščep soli, noževa konica cimeta. Maso stresemo v model in potlačimo z jušno žlico do prave višine in oblike. 

Druga plast: V blenderju zmešamo 2 skodelici indijskih oreščkov, 1 žličko vanilijevega ekstrakta, ½ skodelice kokosovega mleka, sok pol limone, ščep soli. Ko postane masa homogena, ji dodamo 5 jušnih žlic kokosovega olja in dobro premešamo. Maso prelijemo preko prvega sloja.

Vrhnja tretja plast: Malinovo plast lahko najlažje pripravimo enako kot prve dve plasti, v blenderju. Zmešamo 2-3 skodelice malin, žličke vanilijevega ekstrakta, ščepa soli. Maso prelijemo v kozico, ji dodamo žličko agarja v prahu in zavremo (s tem aktiviramo agar). Maso prelijemo po drugi plasti. Pustimo da se ohladi na sobno temperaturo in potem damo za 2-3 ure v zmrzovalnik.

ČAS PRIPRAVE: 30-40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Iva Džudović - Ljubezniva

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti