To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Veganska presna jagodna torta

SESTAVINE: Presna jagodna torta s strani (1)
Testo:
* 200 gramov lešnikov
*100 gramov datljev
* 25 gramov kokosovega masla/olja
* žlica vode

Krema:
* 250 gramov indijskih oreščkov
* 300 gramov jagod
* 4 žlice agavinega sirupa
* 100 gramov kokosovega masla/olja
* žlica limoninega soka

OPIS POSTOPKA: Lešnike, datlje in indijske oreščke čez noč namočimo v vodo. Zjutraj Presna jagodna torta kosodcedimo, lešnike in indijske oreščke pa obrišemo v papirnato brisačo. Najprej zmeljemo lešnike in jih odstanimo iz posode. Nato v multripraktiku zmeljemo datlje in stopljeno kokosovo maslo v pasto in jim dodamo zmlete lešnike. V tortni model natresemo malo mletih lešnikov, nato pa nanje stresemo nastalo mešanico in jo s pritiskanjem z ravnim dnom kozarca poravnamo.

V multipraktiku na zelo fino zmeljemo indijske oreščke. Dodamo očiščene jagode, agavin sirup, stopljeno kokosovo maslo in limonin sok. Vse skupaj zelo dobro zmeljemo in zmešamo tako, da nastane krema. Kremo zlijemo v tortni model in jo zravnamo. Torti model postavimo vsaj za 5 ur v hladilnik, da se krema utrdi. Na koncu tortico po želji dekoriramo, jaz sem tokrat uporabil narezane jagode.

Ta tortica je bila sestavljena v nastavljivem tortnem obroču z mero nastavljeno na 22 cm premera, pri tem je iz sestavin nastalo testo višine 1 cm in 2,5 cm kreme.

Tortica je čakala na razrez 5 ur v hladilniku in 15 minut do popolnega uničenja. Pri nas sladice ne morejo prekoračit čas roka trajanja :)

RECEPT PRIPRAVIL: Easy recepti
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti