To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Prekmurska gibanica po moje

SESTAVINE:
Črna plast:
* 100 g medjool datljev (ali navadnih namočenih),
* 30 g mletega maka,Prekmurska gibanica po moje
* 1 JŽ kokosovega mleka.

Bela plast:
* 50 g kokosove moke (pozor, ni isto kot nariban kokos),
* 10 g kokosovega olja,
* 50 do100 ml kokosovega mleka (dolivajte sproti, do željene stopnje vlažnosti),
Jabolčna plast:
* 300 g naribanih jabolk,
* 50 g orehov (ali lešnikov, če jih imate raje),
* 1 JŽ cimeta,
* 30 g datljev.

OPIS POSTOPKA:



  1. Črna plast: V blenderju ali sekljalniku zmeljemo datlje, mak in kokosovo mleko. Mešamo, dokler ne dobimo homogene paste. Meni je zadostovalo manj kot 1 minuta.

  2. Bela plast: Kokosovo maslo segrejemo, da se utekočini. V skledi zmešamo z moko in dolivamo mleko, dokler ne dobimo sočne mase.

  3. Jabolčna plast: Najprej grobo nasekljamo orehe. Posebej naribamo jabolka (ali uporabimo kar kuhinjski sekljalnik). V blenderju zmeljemo še datlje (če nam zaradi premajhne količine noče mleti, dodamo nekaj mase od jabolk). Vse skupaj zmešamo in dodamo cimet.


Namigi: -Sladico lahko pripravimo v kozarcih, v katere nalagamo eno plast za drugo, lahko pa jo zložimo v "enem kosu". Količina zadostuje za pol manjšega pekača. Če želite torej cel pekač, podvojite zgornje količine! - Sladica ni pretirano sladka, zato lahko tisti, ki ste bolj sladkosnedi, v katero od plasti dodate še malce poljubnega sladila. Osebno se mi to sicer ni zdelo potrebno. - Sladica na fotografiji je sestavljena s pomočjo kovinskega modelčka, saj se mi je zdela tako najbolj fotogenična :)

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Jasmina P. - FB stran Hitro in zdravo

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti