To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Prebranec z belim fižolom in domačimi klobasami

SESTAVINE:
* en par domačih klobas
* 100 g belega fižola (namočenih čez noč)
* dve večji rdeči papriki
* ena večja čebula
* paradižnikova mezga (brez konzervansov in dodanega sladkorja)
* Začimbe: himalajska sol, pisani poper, rdeča paprika

OPIS POSTOPKA: Fižol, ki smo ga namočili čez noč, skuhamo v hladni vodi do mehkega. V voku prepražimo čebulo, papriko in kloabase, ki smo jih narezali na tanjše kolobarje. Dodamo kuhan fižol, paradižnikovo mezgo in vse lepo premešamo. Jed razporedimo v poljubnem pekaču (sama uporabim lončenega) in pečemo v predhodno segreti pečici na 180°C 45 minut. Še toplo postrežemo in uživamo. 

ČAS PRIPRAVE: 90 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat (njen blog)

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti