To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Prebranec

1

SESTAVINE:IMG_0820
* 600 g belega fižola iz pločevinke
* 400 g čebule
* 4 stroki česna
* 1 žlica mlete rdeče paprike
* 1 žlička kurkume
* 3 velike žlice paradižnikove mezge
* 1 velika rdeča paprika
* 1 pekoč feferon brez semen (suh ali svež)
* olivno olje
* poper
* himalajska sol

OPIS POSTOPKA: Na vročem olju prepražimo narezano čebulo, dodamo česen, mleto papriko in kurkumo. Malo prepražimo in nato dodamo paradižnikovo mezgo, na drobno narezano rdečo papriko in feferon. Prelijemo z 3 dcl vode, solimo in popramo. Premešamo in kuhamo cca 10 minut na nizki temperaturi. Dodamo odcejen fižol in premešamo. Po potrebi dodamo še vodo, če je pregosto. Vse skupaj prelijemo v pekač in pečemo na 220 stopinj cca 45 minut.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

Edita Globocnik

Odličen prebranec ga že ni več
Top hiti