To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Postrv s peso in hrenom

SESTAVINE:
* file rdeče posPostrv-pesa-hrentrvi
* sol, poper
* olivno olje
* čebula
* riž-pira-ječmen
* pesin sok
* mleko
* hren
* bučke
* korenje


OPIS POSTOPKA: File rdeče postrvi očistimo, osolimo in popramo ter ga spečemo zavitega v alu folijo, da se je dušil v pari na 200 stopinjah cca 15 minut. Na olivnem olju prepražimo čebulo, nato pa dodamo mešanico žit: riž, pira, ječmen, zalijemo s pesinim sokom, solimo in skuhala do mehkega. V mešanici mleka in sladke smetane skuhamo hren. Omako precedimo, solimo in spenimo v aparatu za delanje pene za kapučino. Zraven lahko dodamo zelenjavni čips: bučke, rumeno in rdeče korenje se nareže na trakce (julienne), se ocvre v vročem olju in rahlo osoli.

ČAS PRIPRAVE: 1 ura
RECEPT PRIPRAVILA: Anja Mikek, (pokukaj na njen lušten BLOG)

 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti