To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Posipanka z breskvami in rikoto

SESTAVINE:
Nadev:posipanka z rikoto
* 2 jajci
* 30 g kokosovega olja
* 100 g kokosovega ali rjavega sladkorja
* 500 g rikote/albuminska skuta
* 400 g breskev

Testo:
* 300 g pirine bele moke
* sol
* 100 g kokosovega ali rjavega sladkorja v prahu
* 100 g kokosovega olja
* 1 žlička nastrgane limonine lupine

Posip:
* 100 g kokosove moke
* 50 g kokosovega olja
* 50 g kokosovega ali rjavega sladkorja

OPIS POSTOPKA: Najprej naredimo testo za podlago. Vse sestavine ugnetite v gladko testo. Oblikujte ga v kroglo, zavijte v folijo za živila in spravite v hladilni za vsaj 30 minut.

Nadev: V čisto, suhi skledi stepite beljakov v trd sneg. V drugi skledi kremasto zmešajte kokosovo olje in sladkor. Dodajte rumenjaka in rikoto, dobro premešajte in na koncu narahlo vmešajte sneg.

Posip: V skledo stresite moko, ji dodajte kokosovo olje in jih med prsti drobite, dokler ne naste nekaj, kar spominja na malo večje drobtine. Primešajte sladkor.

Iz hladilnika vzemite testo in ga na rahlo razvaljajte. Z njim obložite pekač. Na testo zlijte nadev, vanj položite na krhlje narezane breskve, po vrhu pa posujte še z drobtinami.

Pečico segretje na 180 stopinj. Pekač za torto obložite s papirjem za peko. Pecite 40 minut oz dokler površina ne dobi zlate barve. Pustite, da se ohladi. Hranite jo v hladilniku, če je ne boste takoj zmazali.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Nastja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti