To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Popajevi zvitki

SESTAVINE:Popajevi zvitki
* 500 g svežih listov špinače
* 50 g pšenične ali pirine polnozrnate moke
* 50 ml mleka ali ovsenega mleka
* soda bikarbona
* 3 jajca
* 2 žlici spiruline
* 2 žlici riževih (ali konopljinih) proteinov
* sol in poper po potrebi

Zakaj Popajevi? Glavna sestavina je špinača, bogat vir antioksidantov in vitamina K.

OPIS POSTOPKA: Špinačo skuhamo in odcedimo. Iz beljakov stepemo trd sneg, počasi dodamo rumenjake, moko, ščepec sode, alge, proteine, sol, mleko in špinačo. Najbolje je, da pekač obložimo s papirjem za peko, nanj zlijemo špinačno zmes in jo z lopatico enakomerno razmažemo. Pečemo v segreti pečici na 200 stopinj 20 minut. Biskvit vzamemo iz pečice, pokrijemo in počakamo, da se malo ohladi, nato ga zavijemo v rulado in pustimo 10 min. Med tem časom si pripravimo nadev po želji. Moj najljubši je z orehi, feta sirom in lososom. Ko imamo nadev pripravljen iz biskvita odstranimo papir za peko in enakomerno premažemo z nadevom. Rulado ponovno na tesno zvijemo in postavimo v hladilnik za kakšno uro, da se sestavine dobro povežejo in se rulada sprime. Špinačno rulado razrežemo na poljubno debele rezine in postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVILA: Donatella Pečovnik

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti