To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Polnozrnata lešnikova rolada s kokosovo smetano

SESTAVINE:Polnozrnata lešnikova rulada s kokosovo smetano
Testo:

* 4 jajca
* 2 žlici agavinega sirupa
* 3 žlice polnozrnate pšenične moke
* 2 čajni žlički vinskega kamna
* 2 kapljici vanilijevega ekstrakta
* 1 žlica kokosovega mleka
* 1 žlica light kisle smetane
Nadev:
* 2 pesti lešnikov
* konzerva kokosovega mleka (cca 400ml)
* 2 žlici light kisle smetane
* 2 kapljici vanilijevega ekstrakta
* 3 žlice kokosovega sladkorja
* par kapljic limoninega soka
* kokosova moka

OPIS POSTOPKA:
Testo: 4 jajca ločiš, stepeš v trd sneg s ščepcem soli. Rumenjake in 2 žlici agavinega sirupa penasto umešaš, dodaš cca 3 žlice polnozrnate pšenične moke, 2 čajni žlički vinskega kamna, 2 kapljici vanilijevega ekstrakta,1 žlico kokosovega mleka,1 žlico kisle smetane. Pečeš v pečici na 200 stopinj, da postane zlate barve. Pečeno testo zavijemo v vlažno krpo.
Nadev: Zmelješ 2 pesti lešnikov, pobereš smetano iz konzerve kokosovega mleka, dodaš 3 žlice kokosovega sladkorja, 2 kapljice vanilijevega ekstrakta, 2 žlici kisle smetane, par kapljic limoninega soka in kokosovo moko (toliko,da je masa kompaktna). Nadev premažeš čez testo, zviješ v rolado in postaviš v hladilnik za cca 1 uro.

RECEPT SESTAVILA: Katja Leber  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti