To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Poletna osvežilna tortica

SESTAVINE:Poletna osvežilna tortica300x245
* 2 beljaka
* žlička pecilnega
* merica proteinov/beljakovin v prahu (cca 20g) - okus po želji
* žlička Sukrina Gold - sladila brez kalorij
* 1 jajce
* 250ml vanilijevega (sojinega) mleka
* 2 merici vanilijevega protein desserta
* aroma burbonske vanilije
* 250g puste skute
* cca 200g zamrznjenih malin
* šop metinih listov
* žlica Sukrina Gold
* želatina/agar agar


OPIS POSTOPKA: Za testo najprej penasto unešamo jajce in oba beljaka, dodamo pecilni in sukrin ter mešamo še par minut da dobimo lepo penasto maso. Rahlo umešamo proteine in pečemo cca 10min v ogreti pečici na 170 stopinj. Medtem pripravimo vanilijevo kremo. Vanilijevo mleko zmešamo s protein dessertom v gosto strukturo, dodamo ekstrakt in skuto. Mešamo še par minut da se kremo dobro zgosti. Pustimo da se testo nekoliko ohladi, nato pa ga premažemo z vanilijevo kremo. Postavimo v hladilnik, medtem pa pripravimo še malinov preliv. V mešalcu zmeljemo maline in metine liste. Medtem po navodilih pripravimo želatino ali agar agar in jo skupaj s sukrinom primešamo malinovi zmesi. Prelijemo čez vanilijevo kremo in postavimo v hladilnik še za približno 3-4 urce.

ČAS PRIPRAVE: 30minut + 4 ure v hladilniku
RECEPT PRIPRAVILA: Urška Žlajpah

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti