To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Polentina caprese pesto pica
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Polentina caprese pesto pica

SESTAVINE:
* 130 g polente (1 skodelica)
* 3,5 skodelice vode
* sol
* 1 dl paradižnikove mezge
* 250 g mozzarela sira
* 150 g češnjevega paradižnika
* 3 čajne žličke pesta od bazilike
* nekaj lističev sveže bazilike
* poper
* olivno olje

OPIS POSTOPKA:
 Najprej skuhamo polento. Moja skodelica je vsebovala 130 gramov polente, zato sem v kozico dala 3,5 dl vode in vanjo, še preden zavre, vmešala polento z metlico, da se ne naredijo grudice. Ko polenta začne vreti, dodamo malo soli, nato skuhamo glede na navodila na embalaži. Pripravimo pekač, nanj položimo peki papir in ga premažemo z malo olivnega olja. Ko je polenta kuhana, jo damo na pekač in enakomerno razporedimo s pomočjo žlice, lahko v krogu ali kvadratu, da dobimo debelino med 1 do 2 cm. Če je možno naredimo dvignjen rob, kot pri navadnem testu, da nadev ne pobegne. Lahko pustimo, da se malo ohladi. Na polovice razrežemo češnjev paradižnik. Na rezine narežemo mozzarelo. Na polento prelijemo paradižnikovo mezgo in jo z žlico enakomerno razmažemo. Nato položimo gor mozzarelo, vendar pustimo nekje 70 gramov za na konec. Razporedimo paradižnik in pokapljamo s pestom. Solimo po potrebi in dodamo še nekaj lističev bazilike. Pečemo za 10 minut na 250 stopinjah Celzija. Nato pico pustimo, da se malenkost ohladi. Pred strežbo potresemo še s preostalo mozzarelo, popramo in dodamo nekaj svežih lističev bazilike.

ČAS PRIPRAVE: 35 min
RECEPT PRIPRAVILA: Tamara Lesinšek - TasTasty

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti