To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Polentasta torta

SESTAVINE:polentina_torta
* 19 sliv
* 1 skodelica (približno 4 dcl) koruznega zdroba
* 1 skodelica mletih mandljev
* malo vode (po želji)
* 3 žlice ruma
* riglojeva marmelada (po okusu)
* 100 g temne čokolade (veganske)
* mandljevi lističi/koščki za posip


OPIS POSTOPKA: Slive operemo in narežemo v večji posodi, dodamo koruzni zdrob, mlete mandlje in rum. Vse skupaj premešamo (če želimo lahko dodamo malo vode). Pečemo v modelu za torte cca. 20 - 30 min na 180°. Priporočljivo je spremljati, kaj se dogaja v pečici. Počakamo, da se testo malo ohladi in ga premažemo z marmelado. Nato nad vodno paro raztopimo čokolado ter z njo premažemo torto. Za konec po čokoladi posujemo mandljeve lističe.

ČAS PRIPRAVE: 20 minut + peka
RECEPT PRIPRAVILA: Špela Zelko

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti