To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pogača
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pogača

SESTAVINE:
75g puste skute
* 2 jajci (velikosti M)
* 30g lahkega ribanega sira
* 5g mletih lanenih semen
* 16g chia semen
* 18g indijskega trpotca/psiliuma
* 2 poravnani žlički pecilnega praška
* ščepec soli
Posip:
* 1-2 žlički kumine v zrnju
* 1/2 žličke grobe soli

OPIS POSTOPKA: 
1. Pečico prižgemo na 200°C.
2. Lanena semena zmeljemo v kavnem mlinčku ali pa namesto njih uporabimo dodatnih 5g luščin indijskega trpotca ali chia semen.
3. Skuto stresemo v skledo in razdrobimo z vilicami. Dodamo stepeni jajci, riban sir in dobro premešamo.
4. Dodamo lanena, chia semena, indijski trpotec, ščepec soli in dve ravni žlički pecilnega praška.
5. Testo pustimo počivati 10-15 minut, da semena vpijejo tekočino, nato ga razdelimo na dva dela.
6. Pladenj v velikosti pečice obložimo s peki papirjem, nanj položimo oba dela testa in ju pokrijemo s kosom prozorne folije ali peki papirja, da se pri oblikovanju ne lepi na roke. Testo sploščimo in z dlanjo oblikujemo za prst debeli okrogli pogači premera 10-12 cm.
7. Z nožem po dolžini in širini naredimo zareze za prst narazen in pogači posujemo s kumino in grobo soljo.
8. Pečemo 25-30 minut, da se pogači rjavo in hrustljavo zapečeta.
9. Počakamo, da se pogači malo pohladita, nato z nožem ponovno zarežemo po zarezah.

ČAS PRIPRAVE: priprava – 25 min, pečenje – 30 min
RECEPT PRIPRAVILA: Urša Gorše

 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti