To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Piščanec z gobicami v ovseni kremi

SESTAVINE: piscanec-z-gobicami
* piščančje prsi
* gobice (jaz sem uporabila zamrznjene jurčke)
* česen
* ovsena krema
* sol, poper, čili
* svež drobnjak

OPIS POSTOPKA:
Piščančje meso začinimo (sol, poper, čili) in ga prelijemo z olivnim oljem.
V posodi prepražimo 5 strokov sesekljanega česna in ko porumeni dodamo narezane gobice ter posolimo ter popopramo. Gobice pražimo tako dolgo, da voda, ki so jo spustile izhlapi. Zalijemo z ovseno kremo in med mešanjem počakamo da omaka zavre.
V drugi ponvi med tem časom popečemo piščančje zrezke na olivnem olju. Čez piščančje zrezke prelijemo gobovo omako in pustimo na majhnem ognju še približno 5 minut.
Postrežemo lahko z ajdovo kašo, rižoto, praženim krompirjem ali kakšno drugo prilogo.

RECEPT SESTAVILA: Malinca Andreja
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti
Nedavno ogledani izdelki