To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Piščančja rižota z gobami in kostanjem

SESTAVINE (za 1 osebo):Piščančja rižota z gobami in kostanjem
* 75 g rjavega riža
* 1 manjši piščančji file
* malo rdeče čebulice
* vejica drobnjaka
* gobe (približno en jurček in pest lisičk – če nimaš svežih lahko uporabiš zamrznjene)
* sol, poper
* olivno olje, maslo
* pest olupljenih kuhanih kostanjev (cca. 10)
* 1 dcl belega vina
* 1 dcl piščančje osnove
* žličko masla
* svež peteršilj
* žličko naribanega parmezana ter nekaj rezin za piko na i

POSTOPEK: Na mešanici olja in masla prepražiš drobno sesekljano čebulico, dodaš na košče Piščančja rižota z gobami in kostanjem1narezan piščančji file in soliš. Ko se meso nekoliko zapeče dodaš riž in premešaš. Pustiš, da zastekleni, nato ga zaliješ s piščančjo osnovo in belim vinom. Medtem olupiš vnaprej kuhan kostanj. Ko je riž skorajda kuhan, v posebni ponvi na visoki vročini prepražiš gobe, pražene soliš, popraš ter dodaš malo nasekljanega drobnjaka. Gobe primešaš rižoti, prav tako tudi kostanj. Dodaš še nekaj naseljanega svežega peteršilja, žličko masla ter nariban parmezan. Rižoto okrasiš s tankimi rezinami parmezana. Jesensko rižoto bom, dokler je sezona kostanja, zagotovo ponovila. Čeprav v svojih receptih uporabljam različne vrste riža, pa v tej jedi prisegam na rjavega. Zdi se mi, da se k takšni, ‘zemeljski’ jedi najbolj poda.

RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti