To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Piščančja detox juha
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Piščančja detox juha

Hranljiva domača juha s piščancem, veliko zelenjave in kurkumo. Juha ne vsebuje glutena, mleka in je primerna za razne diete.

SESTAVINE:
* 300g piščančjih prsi brez kosti
* polovica čebule - olupljena in nasekljana
* 1 skodelica brokolijevih cvetov
* 1 skodelica narezanega korenja
* 1 kos kolerabe – narezan na koščke
* 1 manjši por - narezan na koščke
* 2 vejici nasekljanega peteršilja
* 2 stroka česna-  zdrobljeni
* 2 žlici olivnega olja
* 1 žlička rdeče paprike
* 1 žličke mlete kurkume
* majaron
* lovorjev list
* sol in poper

OPIS POSTOPKA: 
1. V večji posodi segrejemo olivno olje. Dodamo nasekljano čebulo, česen in por. Vse skupaj prepražimo, da se zmehča.
2. Nato dodamo vodo (cca 1liter vode), piščančje prsi v kosu, korenje, rdečo papriko, kurkumo, majaron, lovorjev list in sol.
3. Zavremo, zmanjšamo ogenj in dušimo, da se piščančje prsi skuhajo. Nato piščančje prsi odstranimo in jih postavimo na desko za rezanje, da se ohladijo.
4. V lonec dodamo brokoli, kolerabo in peteršilj. Še naprej dušimo, da se brokoli zmehča. Medtem piščančje prsi z dvema vilicama natrgamo na manjše kose in vmešamo nazaj v juho.
5. Ko je brokoli že mehek, poskusimo, nato dodamo sol in poper po potrebi. Juho postrezite toplo.

RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti