To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Piščanček v mandljevi skorijici

SESTAVINE:Piščanček v mandljevi skorijici
* 200 g piščančjih prsi (brez kosti in kože)
* 2 jajci
* dehidrirana mandljeva moka (100 g) ali drobno mleti mandlji (150 g) ali mandlji v lističih (150 g)
* kokosovo maslo/olje

OPIS POSTOPKA: Piščančje prsi očistimo kože in kosti ter narežemo na poljubno velike kose, lahko trakove. Jajca umešamo v globljem krožniku in vanja namočimo piščančje meso. Meso nato povaljamo v dehidrirani mandljevi moki. Če želite, da je piščanček bolj hrustljav, ga namesto v dehidrirani mandljevi moki povaljajte v mletih mandljih ali mandljevih lističih. Kokosovo maslo dobro segrejemo in v njem spečemo piščanca. V kolikor imate za pripravo obroka več časa, lahko piščančka spečete v pečici. V tem primeru pečico predhodno ogrejemo na 200 stopinj, s kokosovim maslom namažemo manjši pekač ter pečemo dokler ni skorjica zlato rjava.

ČAS PRIPRAVE: 25-30 min
RECEPT PRIPRAVIL: Trening center

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti