To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pisani kitajski krožnik

SESTAVINE:Pisani kitajski krožnik300x300 * 250 g svinjskega stegna * dve večji čebuli * ena večja rdeča paprika * ena večja rumena paprika * šparglji * 100 g šampinjonov (tokrat sem uporabila konzervo) * 80 g indijskih oreščkov * sezamova semena (za posip) * kokosova maščoba začimbe: * biogetta * pisani poper * rdeča paprika * rožmarin * timijan * česen v prahu OPIS POSTOPKA: Meso operemo, osušimo in narežemo na poljubne kocke ali trakove. Vso zelenjavo očistimo in narežemo na tanjše rezine. Šparglje pokuhamo toliko, da se malo zmehčajo. Gobice operemo, indijske oreščke razdelimo na pol in shranimo. V voku raztopimo kokosovo maščobo in meso popečemo toliko, da postane lepe zlato rumene barve. Meso odstranimo in shranimo. V enakem voku, kjer smo pekli meso, popečemo še vso zelenjavo. Najprej dodamo čebulo. Ko ta postekleni, dodamo obe papriki in šparglje. Zelenjavo lepo popečemo, začinimo in premešamo. Dodamo gobice, indijske oreščke, sezam in meso. Celotno jed lepo premešamo, zalijemo z vodo in dušimo cca 30 min. Če obožujete zelenjavo in si želite še solate, si poleg postrezite skledo listnate zelenjave, ki jo začinite s soljo in prelijte z limono in dobrim domačim bučnim oljem. ČAS PRIPRAVE: 45 minut RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti