To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pirino pecivo s kokosom in orehi

Namesto običajne bele moke in belega sladkorja uporabite zdrave sestavine in pecivo bo takoj bolj zdravo. Poskusite tudi ta recept!

SESTAVINE:Pirino pecivo s kokosom in orehi

* 30 g kokosovega sladkorja
* 2 jajci
* 20 g kokosovega masla/olja
* 100 g zmletih orehov
* 100 g kokosove moke
* bio vanilin sladkor
* 1 dcl mleka
* 200 g pirine bele moke
* pecilni prašek
Za preliv/glazuro:
* temna čokolada (70 %)
* mleko


OPIS POSTOPKA: V veliki posodi z mešalnikom zmešamo najprej jajca, kokosov sladkor in vanilin sladkor. Dodamo stopljeno kokosovo maslo in 1 dcl mleka. Znova malo premešamo, nato pa v skledo vsujemo kokosovo moko in zmlete orehe. Vse skupaj znova premešamo, nazadnje pa dodamo še pirino moko, zmešano s pecilnim praškom. Nastala naj bi kremasta zmes - kot pri biskvitu za torto (sestavine so približne, zato po potrebi dodajte več pirine moke ali mleka). Pecivo pečete v pečici, ogreti na 180 stopinj, približno 15-20 minut.

Za glazuro nad paro stopimo temno čokolado in ji, ko se malo ohladi, dodamo malo mleka, da ostane kremasta. Ohlajeno pecivo premažemo z glazuro iz temne čokolade, nato pa postavimo za 30 minut v hladilnik, da se strdi. Ohlajeno pecivo narežemo na kocke in postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Maša Strožer

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti