To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pirini rezanci s šampinjonovim nadevom
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirini rezanci s šampinjonovim nadevom

SESTAVINE za 4 osebe: 
* 400g širokih pirinih rezancev
* 250g šampinjonov
* 2 stroka česna
* 1/2 čebule
* 2 paradižnika
* 1dcl belega vina
* 1 šop peteršilja
* 1/2 vejice rožmarina
* 200g tofuja
* 150g grškega/kokosovega jogurta
* 30g parmezana
* začimbe: sol, poper, drobnjak, olivno olje 

OPIS POSTOPKA:
 Šampinjone očistimo, osušimo s suho krpo, narežemo na drobno in pražimo na segretem olivnem olju cca. 5 minut. Dodamo sesekljana česen in čebulo ter dušimo še 5 minut. Operemo peteršilj, ga osušimo s suho krpo, nasekljamo in dodamo k šampinjonom. Prilijemo vino. Vse skupaj dušimo še 5 minut oziroma dokler vino popolnoma ne izpari. Po okusu dodamo malo olivnega olja, drobnjak, sol ter poper. Tofu odcedimo in narežemo na kocke. Dodamo jogurt in 20g naribanega parmezana ter vse skupaj vmešamo v šampinjonovo omako in kuhamo še približno 5 minut. Testenine skuhamo v vodi ter jih na segretem oljčnem olju rahlo popečemo. Dodamo na drobno narezane paradižnike ter pražimo še 1 minuto. Po želji solimo in popramo. Testeninam s paradižnikom dodamo že prej pripravljeno omako. Čez vse naribamo preostanek parmezana, dodamo svež rožmarin ter postrežemo.

ČAS PRIPRAVE: 45 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Katarina Štucl

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti