To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pirina polnozrnata pica brez kvasa
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pirina polnozrnata pica brez kvasa

SESTAVINE:
* 125 g pirine polnozrnate moke
* 125 g pirine mehke moke
* pol velike žlice oljčnega olja
* ščep soli
* pol pecilnega praška iz vinskega kamna
* 125 ml vode
* nadev po izbiri (paradižnikova omaka, sir, piščančje prsi, fižol, čebula, paradižnik, česen, ocvrto jajce... )

OPIS POSTOPKA: V večji skledi dobro zgnetemo sestavine za testo. Testo lahko damo malo počivati, ali pa takoj oblikujemo krog in ga položimo na pekač, obložen s peki papirjem. Jaz skorjo namerno pustim malo bolj debelo, na sredini pa pico "potapkam", da je bolj tanka. Nadevamo s paradižnikovo omako in dodatki po želji. Pico pečemo v pečici na 250°C (spodnji in zgornji grelec) 10-15 minut. Odvisno od debeline testa. Skorjo lahko pred peko o mažemo tudi z oljem.

ČAS PRIPRAVE: 30-45 minut 
RECEPT PRIPRAVILA: Katra Črep - Mmmuffins&Co. 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti