To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pire rdeče lece

Pire rdeče lece SESTAVINE:
* polovica čebule, na drobno sesekljane 
* skodelica rdeče leče 
* žlička kurkume 
* pol žličke himalajske soli 
* ščepec popra 
* 3 žlice olivnega olja 
* sok polovice limone 
* žlica tahinija 

OPIS POSTOPKA: Idealen kot popestritev zelenjavnih skled, pomaka, priloga, namaz ali kar tako. Na olivnem olju popražimo čebulo, da se zmehča in zadiši. Med tem v slani vreli vodi skuhamo rdečo lečo do mehkega, cca 25 minut. Morebitno odvečno vodo odlijemo. V blenderju do gladkega zmiksamo popraženo čebulo, skuhano rdečo lečo in vse ostale sestavine. Pire v hladilniku zdrži par dni. Jaz sem ga tokrat postregla v skledi skupaj s surovo in pečeno zelenjavo ter fižolovimi polpetki. 

ČAS PRIPRAVE: 30 min 
RECEPT PRIPRAVILA: Saša Zor

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti