To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pica z brezglutensko moko

SESTAVINE:Pica z brezglutensko moko300x300
* 300 g brezglutenske moke (schar – mix it)
* 1,5 dcl mlačne vode
* pol kocke svežega kvasa
* pol žličke soli
* mala žlička olivnega olja

Pelati:
* trije paradižniki
* origano
* bazilika
Nadev:
* 200 g pršuta
* 200 g poljubnega sira
* 200 g gobic (začinite po okusu)
* 1 bučka (začinite po okusu)

OPIS POSTOPKA: Moko stresemo v skledo in na sredini nje naredimo jamico. V mlačni vodi raztopimo kvas, ga dodamo moki in premešamo. Dodamo še sol in olje. Z rokami zgnetimo testo, katerega nato razvaljamo z valjarjem. Pripravljeno testo razvlečemo v pekaču, ki smo ga namazali z olivnim oljem toliko, da pokrije dno. Pečico vklopimo na 250 stopinj celzija. Na zmernem ognju v kozici pripravimo pelate iz svežih paradižnikov, ki smo jih narezali na manjše kose. Za hitrejšo pripravo pelatov, si lahko pomagate s paličnim mešalnikom (spasirate do mehkega). Nato še začinimo z origanom in baziliko ter kuhamo toliko časa, da se pelati malo zgostijo. Gobice prepražimo in začinimo po okusu (jaz sem uporabila himalajsko sol, pisani poper, majaron, česen). Bučko operemo, olupimo, na hitro popečemo ter začinimo (bioggeta, pisani poper, origano, bazilika, majaron). Sir naribamo, pršut narežemo ali uporabimo že narezane rezine. Na testo damo najprej pelate, nato pršut, bučke, gobice in po vrhu potrosimo še sir. Pekač potisnemo v segreto pečico in pečemo 15 minut na 250 stopinj celzija. Še toplo postrežemo in uživamo! Pa dober tek!

ČAS PRIPRAVE: 30 minut (15 minut priprave, 15 minut pečenja)
RECEPT PRIPRAVILA: Sindi Horvat

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti