To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pica iz pirine moke

2

Zdrava pica iz pirine moke, ki bo navdušila tudi najbolj zahtevne ljubitelje italijanske kuhinje. 


SESTAVINE:pica-pira
* 500 g pirine polnozrnate moke
* 1 žličko ekstra deviškega olivnega olja
* 1 žličko eritritola
* 2 žlički himalajske soli
* 45 g kvasa ali vrečka kvasa v prahu
* 300 ml mlačne vode


NADEV:
* pelati
* oluščena konopljina semena
* češnjev paradižnik
* koruza
* paprika
* light sir ali mocarela
* jajce
* origano


OPIS POSTOPKA: V vodi stopimo kvas in eritritol, ter pustimo 10 minut stati. Nato iz moke, soli, olja, kvasa umesimo testo. To naj bo gladko, brez grudic in kompaktno. Testo naj nato počiva približno eno uro, v tem času pa bo tudi vzhajalo. Testo nato razdelimo na dva dela, da bomo lahko oblikovali dve pici. Polovici z rokami na tanko razvlečemo na dva pekača, nanju naložimo nadev po želji. Če se ne moremo upreti salami, namesto šunke uporabimo puranje ali piščančje prsi (lahko tudi tuno). Pico vstavimo v pečico na 200 stopinj in pecite dokler testo ne bo lepo zapečeno (cca 30 minut).


ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT SESTAVILA: Malinca Nastja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (2)

Mateja rustja

Ja zelim nagrade

Martina Renar

Živjo.
Danes sem za kosilo po tem receptu spekla pico iz pirine moke.Največ uporabljam pirino moko tudi ,ko pečem kruh,jemo vsi v družini tudi mož in hčere.
Na pico sem dala tudi veliko zelenjave. pica je bila sočna,testo pa zelo mehko.
Čista 5ka.
Top hiti