To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Peklenska rumeno-oranžno-rdeča zelenjava

SESTAVINE:Peklenska rumeno-oranžno-rdeča  zelenjava
* 1 buča hokaido cca 1,5 kg
* 3 zelene bučke cca 0,5 kg
* 1-2 rumeni papriki
* 1-2 rdeči papriki
* 3-4 korenčki
1-2 čebuli
1 glavica česn


Začimbe:
* česen v prahu
* poper črni in beli
* čili v kosmičih/lističih in v prahu
* kajenski poper
* kurkuma
* tabasko
* 1-2 žlici temne sojine omake
* 1 dcl olivnega olja
* 2 žlici bučnega olja


OPIS POSTOPKA: Buče narežemo na večje kocke cca 2x2cm, korenje na koleščke, čebulo na kolobarje, česen pa pustimo cele stroke. Vse skupaj damo v večjo posodo in pripravimo preliv. V manjšo skodelico vlijemo 0,5-1 dcl olivnega olja, žlico ali dve bučnega olja, ter žlico ali dve temne sojine omake, odvisno kako slano želimo. Nato v olje in omako natresemo vse začimbe v prahu (koliko je odvisno kako ostro hočemo) in prelijemo po zelenjavi. Zelenjavo dobro premešamo, da se vsa naolji, nato jo pretresemo v pekač in damo v pečico na cca 180 stopinj za dobre pol ure. Pečico ugasnemo in pustimo zelenjavo, da se dokončno zmehča. Postrežemo kot samostojno jed z naribanim parmezanom ali nadrobljeno gorgonzolo, lahko pa je priloga testeninam, rižu ali pa kot žar priloga.

ČAS PRIPRAVE: 60 min
RECEPT PRIPRAVILA: M.G.
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti