To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pečeni bezeg

SESTAVINE:Pečeni bezeg300x300
* 10 cvetov bezga
* 4 jajca
* 1/2 litra mleka z malo smetane
* 22 dag bele moke
* 1 žlica kokosovega sladkorja
* ščepec himalajske soli
* kokosovega olja


OPIS POSTOPKA: Najprej pripravimo maso za carski praženec ali šmorn. Beljake ločimo in naredimo sneg, ostale sestavine pa zmešamo in na koncu dodamo še sneg iz beljakov ter premešamo. Maso lahko pustimo stati 15 min. Cvetove bezga namočimo v maso in jih damo peči v vroče olje. Pečemo 3-5 min oz. do zlato rumene barve. Ko so pečeni jih serviramo posute s sladkorjem.
Dober tek :)

ČAS PRIPRAVE: 30min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Ana Š .

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti