To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Pečena muškatna buča

SESTAVINE:Pečena muškatna buča
* 30 g masla (kokosovo olje)
* različna sveža zelišča
* česen v prahu
* muškatna buča
* himalajska sol


OPIS POSTOPKA: Najprej naredimo zeliščno maslo - maslo zmehčamo in vanj vmešamo sol. Česen v prahu in sesekljana zelišča (to zmes zavijemo v alu folijo kot tanko 'klobaso' in damo v hladilnik, da se strdi).
Muškatno bučo narežemo na kose, če je buča mlada, je ne rabimo lupiti. Kose prestavimo na pekač s peki papirjem, malo posolimo in na kose bučke dodamo majhne koščke zeliščnega masla, pečemo v pečici na 200 stopinjah, dokler se ne zmehča in malo zapeče (cca. 20 - 30 minut, odvisno od debeline kosov buče).

ČAS PRIPRAVE: 30 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Nina Železnik

 
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.

Top hiti