To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Pašta fižol
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Pašta fižol

1

Pašta fižol v obliki mineštre je priljubljena primorska jed. Jaz sem pripravila brezmesno različico s polnozrnatimi testeninami, lahko pa ji dodamo tudi košček pancete ali pršuta. Fižolova enolončnica je zelo nasitna in zato odlična glavna jed.

SESTAVINE (za 4 osebe):
* 200 g testenin 
* 1 pločevinka rdečega fižola 
* 1 velika čebula
* 2 žlički mlete rdeče paprike
* 1 oranžen koren
* 1 rumen koren
* 4 stroki česna
* 2,5 dl paradižnikove mezge
* himalajska sol
* poper
* olivno olje
* parmezan

OPIS POSTOPKA: Korenje očistimo, operemo in narežemo na manjše kolobarje. Čebulo in česen olupimo in na drobno sesekljamo. V kozici na olivnem olju popražimo čebulo, da postekleni. Čebulo potrosimo z mleto papriko in vse skupaj dobro premešamo. Nato v kozico dodamo še česen in korenje. Popražimo, da česen zadiši, nato pa dodamo paradižnikovo mezgo in začinimo s soljo in poprom. Zelenjavo dušimo na zmernem ognju približno 15 minut, da se zmehča. Po potrebi sproti prilivamo vodo od fižola. Med dušenjem zelenjave skuhamo testenine po navodilih iz embalaže. Polovico fižola zmiksamo in dodamo v kozico z zelenjavo, dodamo še drugo polovico fižola (celega) ter pokuhamo še 5 minut. Na koncu v jed vmešamo še kuhane testenine. Postrežemo z naribanim parmezanom.  

ČAS PRIPRAVE: 40 min
RECEPT PRIPRAVILA: Malinca Anja

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

ZINKA JENKO

Zelo fajn recept enostaven in okusno .Hvala za pomoč
Top hiti