To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Ovseni mafini za zajtrk

Krhki in slastni muffini so odlični za zajtrk, malico ali sladico. Pripravljeni iz samih zdravih sestavin bodo poskrbeli, da se boste posladkali na zdrav način.

SESTAVINE: Ovseni mafini za zajtrk
* 2 skodelici ovsenih kosmičev (brez glutena)
* 2 žlici mandljeve moke
* 1 čž pecilnega praška
* 1 čž cimeta
* 1 jž stopljenega masla (lahko kokosovo)
* 1,5 skodelice mleka (oz. po občutku, lahko ovseno, kokosovo)
* 1 jajce
* 2 JŽ medu
* pest rozin in brusnic (sušene v jabolčnem soku)
* 3 JŽ mandljevih lističev (in še nekaj dodatnih za posip)

OPIS POSTOPKA: Pečico segrejemo na 190 stopinj celzija. Med čakanjem, da se pečica segreje pa si pripravimo maso za mafine. Najprej skupaj zmešamo vse suhe sestavine in jim dodamo še vse mokre sestavine. Vse skupaj dobro premešamo in malo počakamo, da se ovseni kosmiči napijejo tekočine. Če bo masa premokna dodamo še malo kosmičev (ali mandljeve moke) in obratno, če bo presuha dodamo še malo mleka. V pekač za mafine zložimo papirčke za peko mafinov in v njih naložimo maso (3/4 ne več). Mafine okrasimo še z mandljevimi lističi in tako bodo pripravljeni na peko. Pekač damo v ogreto pečico in počakamo 25 minut, nato pa pečene mafine vzamemo iz pečice. Pustimo jih, da se ohladijo, nato pa jih zapremo v plastično posodico in jih shranimo v hladilniku do naslednjega jutra :)

ČAS PRIPRAVE: 40 minut
RECEPT PRIPRAVILA: Anja - Fitline studio  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti