To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Ovsena torta z jagodami

1

SESTAVINE:
Tortno dno:
*100 gramov ovsenih kosmičev
*2 dcl mleka
*½ jedilne žlice agava sirupa
*1 jedilna žlica chia semen

Nadev:
*200 gramov indijskih oreščkov
*50 gramov svežih jagod
*2 jedilni žlici agava sirupa
*aroma vanilije po želji 
*2 jedilni žlici kokosovega olja

Vrh torte:
*150 gramov svežih jagod
*sok pol limone

OPIS POSTOPKA: Za pripravo nadeva je potrebno indijske oreščke namočiti v vodi za nekaj ur oz. najbolje kar čez noč. Nato se najprej lotimo tortnega dna, zato damo v kozico mleko in še 1 deciliter vode ter ovsene kosmiče in jih kuhamo ter mešamo nekje 5 minut, da se lepo zmehčajo in zgostijo, da skoraj ni več tekočine. Nato dodamo agavin sirup in chia semena ter premešamo. Pripravljeno damo v mali pekač za torte (velikost 18 cm premera) in enakomerno poravnamo z žlico ter pustimo, da se ohladi. Med tem časom pripravimo nadev. Indijske oreške damo v kuhinjski mešalnik in zmiksamo , nato dodamo še ostale sestavine (agavin sirup, jagode, aromo vanilije, kokosovo olje) ter mešamo nekaj minut, da se sestavine lepo povežejo v kremo. Nato jo razporedimo čez strjeno ovseno dno ter damo za nekaj ur v hladilnik, da se nadev strdi. Jagode narežemo na lističe in jih pokapljamo z limoninim sokom ter razporedimo po vrhu torte, nato pa postrežemo

ČAS PRIPRAVE: 30 min + namakanje in ohlajanje
RECEPT PRIPRAVILA:
Tamara Lesinšek - TasTasty

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (1)

irena jernej

Zelo dobri recepti. Vsi imamo radi jagode, zato bom za vikend naredila jagodno torto s tem receptom. Hvala
Top hiti