Ovsena kaša s sadjem
* 3 žlice ovsenih kosmičev
* 2 žlici mleka
* 1 žlica kakav v prahu
* 1 žlica beljakovine v prahu (okus čokolada ali lešnik)
* 1 žlica mletih oreščkov (lešniki, mandlji)
* žlička medu ali agavinega sirupa
OPIS POSTOPKA: 3 žlice ovsenih kosmičev kuhamo v vodi in dveh zlicah mleka (5min), nato pa temu dodamo žlico kakava, žlico beljakovin, žlico mletih lešnikov ali mandljev in žličko medu ali agavinega sirupa. Še toplo kašo postrežemo s svežim sadjem (banane, borovnice/jagode/maline), vsemu pa dodamo še žlico goji jagod.
Odlično pa se 'ovsena kaša' poda tudi z domačimi marelicami in slivami.
RECEPT PRIPRAVILA: Neja Cerar
Komentarji (0)