To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Oreo torta

SESTAVINE:Oreo torta300x200
PIŠKOTNA PODLAGA
* 20g nesladkanega kakava v prahu
* 60g ovsene moke
* 80g riževe moke
* 40g kokosovega olja
* 1 žlička esence vanilije
* 1 slaba žlica SugarSweet 1:10
* 1 jajce
* 1 žlička pecilnega praška
* ščepec soli
* 65g nesladkane jabolčne kaše
* morda bo potrebno dodati še malo vode (po občutku in postopoma, da ne bo testo premokro)


CHEESECAKE SLOJ Z JOGURTOM
* 300g grškega jogurta brez maščob
* 100g lahke skute
* 175g lahkega kremnega sira
* 1 žlička Esenca vanilije
* ½ žlice sladila SugarSweet naravno sladilo brez kalorij 1:10
* 20g želatine v prahu (ali agar agarja)

ČOKOLADNI SLOJ
* 2 rumenjaka
* 450ml mleka 1.6
* 5g nesladkanega kakava v prahu
* ½ žlice sladila Sugar Sweet 1:10
* 1 žlička esence vanilije
* 20g gustina

OPIS POSTOPKA:
PIŠKOTNA PODLAGA
1.) Posebaj zmešamo suhe sestavine, posebaj mokre, nato mokre dodamo v suhe in zgnetemo v testo.
2.) Testo naj 30minut počiva v hladilniku, nato ga potisnite ob dno okroglega pekača (20cm)
3.) Pecite 10-12 minut na 200 stopinj

CHEESECAKE SLOJ
1.) Vse sestavine zmešamo skupaj in vlijemo na piškotno podlago (kremo prej preizkusite, da vidite ali je dovolj sladka)

ČOKOLADNI SLOJ
1.) Vse sestavine zmešamo z metlico nato jih segrevamo nad zmernim ognjem in ko mešanica zavre kuhamo 10-15 minut da se zgosti.
2.) Ko je krema dovolj gosta jo vlijemo na tortico in pustimo da se popolnoma ohladi.

VRHNJI SLOJ
naribana temna čokolada brez sladkorja Cavalier stevia čokolada

ČAS PRIPRAVE: 1,5h
RECEPT PRIPRAVILA: Fit and Sweet
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti