To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Nougatove presne LCHF čokoladice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Nougatove presne LCHF čokoladice

SESTAVINE:
1. plast: 

* 100 g namočenih indijskih oreščkov 
* 100 g datljev 
* 3 žlic fiber sirupa 
* 3 žlic arašidovega masla 
* ščepec soli 
* 0,5 – 1 dcl vode namočenih indijskih oreščkov
2. plast: 
* 100 g namočenih indijskih oreščkov 
* 3 žlice kokosove kreme 
* 3 žlice fiber sirupa 
* 50 g mletih mandljev (mandljeva moka) 
* vanilijeva aroma 
* 0,5 – 1 dcl vode namočenih indijskih oreščkov
3. plast:
* 80 g temne čokolade

OPIS POSTOPKA: Indijske oreščke namočimo v vodi za vsaj 4 ure ali jih pustimo namakati čez noč. Vode naj bo toliko, da bodo oreščki pokriti. Indijske oreščke odcedimo, preostalo vodo hranimo za kasneje. Vzamemo prvo polovico (100 g) namočenih indijskih oreščkov, jih stresemo v mešalnik in dodamo še preostale sestavine prve plasti. Z mešalnikom meljemo tako dolgo, da dobimo gosto tekočo maso. Maso postrgamo iz mešalnika, jo razporedimo v silikonski pekač in enakomerno poravnamo. Zamrznemo za eno uro.

Vzamemo še drugo polovico (100 g) namočenih indijskih oreščkov, jih stresemo v mešalnik in dodamo preostale sestavine druge plasti. Meljemo tako dolgo, da dobimo gosto tekočo maso. Pekač s prvo plastjo vzamemo iz zamrzovalnika. Na njo nanesemo drugo plast in enakomerno poravnamo. Zamrznemo čez noč.

Na parni kopeli (vreli vodi) stopimo čokolado. Zamrznjeno sladico vzamemo iz pekača in jo narežemo na rezine poljubne oblike. Vsako rezino posebej pomočimo – oblijemo s čokolado in po želji posujemo z zdrobljenimi mandlji.

ČAS PRIPRAVE: 1h+ 4h+15min 
RECEPT PRIPRAVILA: Diabfit Lana - Lana Matjašič Filipič

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti