To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Nizkohidratna torta brez glutena

SESTAVINE:Nizkohidratna torta brez glutena1  
za podlago:
* 100g masla
* 60g temne čokolade
* 60g mandljeve moke
* 30g kakava v prahu
* 2 jajci
* ščepec soli
* 100g ksilitola
* 30g orehov
* vanilijevo aromo
za polnilo: 
* 500g posnete skute 
* 2 jajci 
* 50g ksilitola
* vanilijevo aromo
* 60g sladke smetane

OPIS POSTOPKA: Najprej se lotimo podloge. Maslo in čokolado stopimo v mikrovalovni pečici in dobro premešamo. V manjši posodici zmešamo skupaj mandljevo moko, sol in kakav v prahu. Vzamemo še eno posodico ter v njej zmešamo jajci s ksilitolom ter vanilijevo aromo. Dodamo suhe sestavine ter premešamo, na koncu pa dodamo še zmes s čokolado ter še zadnjič dobro premešamo vse skupaj. Vlijemo v pekač (uporabi manjšega in okroglega, cca. 20cm premera) ter posujemo z orehi. Pečemo na 180 stopinjah, približno 15-20 minut. Robovi morajo biti zapečeni, notranjost je boljša, če je bolj sveža, mehka. Na koncu še ohladimo za 20-30 minut. Pečico nastavimo na 150 stopinj. V večji posodi penasto zmešamo skuto, nato ji dodamo jajci, ksilitol, vanilijevo aromo ter sladko smetano. Miksamo še nekaj časa, da bo zmes bolj rahla. Prelijemo jo čez podlogo, ki smo jo ohladili ter jo damo v pečico za 30-40 minut. Spet, robovi naj bodo pečeni, sredica naj bo malenkost manj pečena. Ko je pečeno, pokrijemo z alu folijo, damo v hladilnik za 3-4 ure. Nato pojemo!

Hranilna vrednost (1 kos od 6): – 500 kCal – 20 B, 25 OH, 35 M, 5g vlaknin

ČAS PRIPRAVE: 60 minut
RECEPT PRIPRAVIL: Jasmin Zorko  

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti