To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Muffini z goji jagodami

SESTAVINE (skodelica je jogurtov lonček 180 ml):
Za mokro mešanico :
* ½ skodelice goji jagod
* 2/3 skodelice vrele vode
* 1 banano
* 2 ½ žlice kokosovega olja
* 2 žlici sveže stisnjenega pomarančnega soka
* 1 ½ žličke mletih lanenih semen
Suhe sestavine:
* ½ skodelice ovsenih kosmičev
* 1 2/3 skodelice mletih ovsenih kosmičev (jaz jih zmeljem kar v mlinčku za kavo, v katerem meljem
semena)
* 2 žlici praška za vzhajanje iz vinskega kamna
* ¾ žličke soli
* ½ skodelice kokosovega sladkorja
* par ščepcev cimeta
Za dodatek na koncu:
* 2/3 skodelice ovsenega mleka
* ¼ skodelice kokosove moke
* 1/3 skodelice zdrobljene temne čokolade
 
OPIS POSTOPKA: Najprej pripravimo mokro mešanico z goji jagodami. Goji jagode so posušene, zato naj kar malo odstojijo v vroči vodi, da se lepo napijejo. Vmes, ko goji jagode postajajo vedno bolj lepo napete, ožmemo pomarančo, zmeljemo lanena semena in ovsene kosmiče ter zmečkamo banano.
Mokro goji mešanico zamešamo v suhe sestavine, nato pa dodamo še preostale sestavine. Včasih zna nastati kar precej tekoča zmes. Nič hudega! Če malo počakamo, se bodo ovseni kosmiči napili in mešanica ne bo več tako tekoča. V pekač za mafine nadevamo papirčke za mafine ali pa vdolbinice namažemo s kokosovim oljem in posujemo z malo moke iz ovsenih kosmičev. Nato vanje nadevamo testo in pečemo 35 minut na 180°C.
 
RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti