To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Moja tortica

Moja torticaSESTAVINE:
Biskvit:
* 6 jajc
* 6 žlic sukrina
* 3 žlice vode
* 6 žlic pirine moke
Krema:
* 0,5 l -0,75 l ovsenega/kokosovega/riževega mleka
* 4 žlice pirine moke
* 3 žlice masla/margarine brez mleka
* vanili
* vanilijeva aroma
* sladkor sukrin (po okusu)

OPIS POSTOPKA:
1. Posebej zmiksamo beljake in posebej rumenjake s sladkorjem in vodo.
2. Rumenjakom dodamo pirino moko, zmešamo z metlico na roke in vmešamo še beljake z metlico – na roke.
3. Spečemo biskvit na 180 stopinj (odvisno od pečice) 30 min.
Krema:
1. V mrzlo mleko vmešamo 4 žlice moke in damo kuhat in ves čas uhanja mešamo dokler se ne zgosti.
2. Kremo ohladimo, ko je ohlajena dodamo maslo, sladkor vanili, aromo vanili in zmiksamo, da nastane puhasta krema.
Tortico dokončamo:
1. Prerežemo biskvit, ga navlažimo (voda od kompota/še boljše pa je mleko, malo ruma in sladkor).
2. Namažemo puhasto kremo.
3. Polijemo s čokoladnim prelivom.

RECEPT PRIPRAVILA: Gaja Prestor
Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti