To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Miklavževa čokoladna granola
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Miklavževa čokoladna granola

SESTAVINE:

* 1,5 skodelice ovsenih kosmičev⁠
* 0,5 skodelice kokosove moke⁠
* 0,5 skodelice slanih arašidov⁠
* 0,5 skodelice sončničnih semen⁠
* 0,5 skodelice lanenih semen⁠
* 0,5 skodelice nasekljanih lešnikov⁠
* 0,5 skodelice rozin⁠
* 100 g nasekljane temne čokolade (nasekljane)⁠
* 2 žlici kokosovega olja⁠
* 2 žlici medu ⁠
* 2 žlici arašidovega masla ⁠

OPIS POSTOPKA: Vse sestavine razen rozin premešamo v posodi. V ponvi stopimo 2 zvrhani žlici kokosove maščobe, 2 zvrhani žlici medu in 2 žlici arašidovega masla. Stopljeno maso vlijemo v suho maso in dobro premešamo. Maso razporedimo po pekaču, na katerega predhodno položimo peki papir. Granolo pečemo 20 minut na 180°C. Rozine dodamo 10 minut pred koncem peke, saj se lahko zažgejo. Vmes granolo premešamo, da se lepo zapeče iz vseh strani.

RECEPT PRIPRAVILA: Nives Jakopič 

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti