To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Mehki sadni ovseni piškotki

Ne vsebujejo ne jajc, ne mleka in so brez sladkorja. Vseeno pa so zelo sladki, mehki in okusni. ovseni piskotiNaredila sem jih 12. Žal? Sem vse pojedla sama. Polovico sem jih sicer hotela prihraniti za jutri, a to mi nikoli in nikakor ne uspe.

SESTAVINE (za 12 piškotov):
* 50 g ajdove moke
* 50 g ovsenih kosmičev
* 1 majhno jabolko
* polovica (oziroma 50g) dobro zrele banane
* 2 dateljna
* ščep cimeta
* malce naribane ingverjeve koreninice

OPIS POSTOPKA: Pečico segreješ na 175 stopinj celzija. Moko zmešaš s cimetom in drobnimi ovsenimi kosmiči * Dodaš na drobne košče nasekljana datlja, naribano jabolko (pol grobo ter pol fino naribanega) ter polovico grobo zmečkane banana. Po želji vmešaš še kanček sveže mehki ovseni piskotinaribanega inverja (ali limonine lupinice). Dobiš precej ‘pacljivo’ testo. Po želji lahko dodaš še kanček medu, a če uporabiš sladko jabolko in dobro zrelo banana, le-tega niti ne potrebuješ. Pekač obložiš s peki papirjem ter nanj s pomočjo čajne žličke polagaš približno enako velike kupčke zmesi. Oblikuješ jih v čim lepši krog, nato pa pečeš približno 25 minut. Piškotke ohladiš na rešetki.

* ovsene kosmiče lahko pred tem za nekaj ur namočiš v vodi. Takšni so bolj zdravi in lažje prebavljivi. Ker kosmiči vsebujejo fitinsko kislino, zaradi katere telo ne more sprejeti mineralov, ki so v njih, jih z namakanjem lahko uspešno nevtraliziraš (uničiš).

RECEPT PRIPRAVILA: Katja - Cook, eat and smile

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti