To je testna trgovina. Naročila, poslana preko te trgovine ne bodo upoštevana in izpolnjena.

30 % popust na vse

Sekcija: gumb
0dni
0ur
0minut
0sekund

 

Prijavi se
Kaj pridobiš?
  • Darilo E-izobraževanje: "Osnove zdrave prehrane"
  • Hiter in enostaven pregled naročil
  • Vsi tvoji recepti na enem mestu
  • Dostop do vseh brezplačnih e-knjig
  • Možnost nakupa brezplačne dostave za eno leto
  • Najboljši popusti in druge ugodnosti
  • Brezplačno testiranje novih izdelkov
  • Brezplačno svetovanje

Posebne ugodnosti za tvoj nakup

To je tvoja priložnost za super bonuse in popuste. Čutiš, da je danes tvoj srečen dan? Zavrti kolo in preizkusi srečo.

  • Kolo lahko zavrtiš samo enkrat
  • Ne pozabi si shraniti svoje kode
  • Koda je veljavna samo 24 ur
  • Koda ne velja na naročnine in vrednostne bone

Prosimo vnesite veljaven e-poštni naslov

To polje je obvezno.

Mars čokoladice
Že poznaš ta recept? Oceni ga.

Mars čokoladice

Če te premami želja po sladkem ali pa potrebuješ prigrizek za v službo ali po treningu je to pravi recept zate. 

SESTAVINE:
1. plast:

* 130 g oluščenih mandljev
* 100 g namočenih datljev
* 1 velika žlica arašidovega masla
* ščepec soli
* 1 čajna žlička vanilijevega ekstrakta ali vanilijeve paste

2. plast:
*100 g namočenih mandljev
* 1 velika žlica arašidovega masla
* 60 ml mandljevega mleka
* 1 žlica kokosovega olja

Čokoladni preliv: 
* 200 g temne čokolade
* malo kokosovega olja

OPIS POSTOPKA: Za Mars čokoladice najprej za nekaj ur namočimo datlje, prav tako si pripravimo pekač, ki ga obložimo s peki papirjem. Pazimo, da pekač obložimo tako, da je čim manj robov, saj bomo tako imeli manj odpada mase in bomo lahko naredili nekje 7 rezin. Uporabil sem pekač v velikosti 10x24cm Za prvo plast v blender damo vse sestavine hkrati ter vztrajno miksamo tako dolgo, da je zmes homogena. 1. plast je zelo suha, zato večkrat odpremo pokrov blenderja in s kuhalnico potisnemo maso k rezilom. Maso prestavimo v pekač in jo z rokami enakomerno razporedimo po dnu in dobro pritisnemo. Damo v zamrzovalnik za 1h. Za drugo plast najprej stopimo kokosovo olje in ga skupaj z ostalimi sestavinami damo v blender. Maso polijemo po prvi plasti in jo enakomerno razporedimo. Vrnemo v zamrzovalnik za 2h. Masa naj bo zelo dobro ohlajena preden jo razrežemo na rezine in oblijemo s čokolado. Čokolado za oblivanje skupaj z kokosovim oljem stopimo nad parno kopeljo.

ČAS PRIPRAVE: 30 min + 3 ure hlajenje
RECEPT PRIPRAVILA: Malinček Luka

Že poznaš ta recept? Oceni ga.
Poglej komentarje
Želiš oddati svoj recept?

Komentarji (0)

Oddan še ni bil noben komentar. Oddaj svoj komentar in sodeluj v mesečni nagradni igri.
Top hiti